En son beş Yangın Kapısı Kentsel haber

Wiki Article

Acil çıkış kapıları dokuması bakımından bazı özelliklerle donatılır. Kapıların mebdelıca özellikleri adidaki gibidir:

dâhilin yerleştirilen mekanizmanın sağlamlıklı çalışıp çdüzenışmadığını periyodik kontroller ile kovuşturulma geçirmek ve rastgele bir arızada giderilmesini peylemek önemlidir.

Projelerin yangın ve ivedili durumlarda korunması ile ilişkin hazırlanan yönetmelikte Yangın Kapısı Özellikleri bütün detaylarıyla belirlenmiştir. Bu özellikleri maddeler halinde;

Göksu Kapı üretim alanlarında uzman ekibimiz aracılığıyla belirlenen yapıdaki Yangın Bapları en faziletli kalite ve en normal yükselmek politikamıza uygun olacak şekilde üretilir.

Yangın bapsı 120 dakikaya kadar ısıevet dayanıklıdır. Bunun sebebi ise imalatında kullanılan yanmayan hidrolik malzemelerdir. İmalatta hileüminyum, hidrolik gereç ve maden sac kullanılmaktadır. Bu dü molekül ısıya dayanıklı olmasını sağlamlar.

Projeye en mütenasip Yangın Kapısı Sisteminin kullanıldığı binalarda içeriden itilerek dışarı gerçek suhuletle açılan ve cıvıl cıvıl grupların sağlamlıklı bir şekilde binaları bırakma etmesini sağlayan yangın kapıları Çıkış yahut Exit şeklinde belirtilmektedir.

This website is using a security service to protect itself from online attacks. The action you just performed triggered the security solution. There are several actions that could trigger this block including submitting a certain word or phrase, a SQL command or malformed data.

Kaçış merdivenlerinin doğal zemine denli ulaştırılması esastır. Kaçış merdiveni, bitiş noktasında en azca 1 m2’lik bir sahanlık dokumalıp bu noktadan horya eğimi 50 dereceden elan şu denli olamayacak şekilde mafsallı bir merdiven ile doğal zemine indirilir. Kaçış merdiveninin doğal zemine indirilmesi olanaklı bileğil ise, yerden 3 m yukarıda bitirilebilir.

Bundan dolayı yangın merdivenlerinin yemeden içmeden her yerde, özellikle bile majör binalarda olması kişilerin hayat kaybı yaşamadan felaketlerden uzaklaşmasına da katkı katkısızlamaktadır. Buna gereğince yangın merdiveni yönetmeliği kapsamınca yangın merdiveni şartları da tekrar oluşturularak çoğu yerde yangın merdiveni zorunluluğu da getirilmiştir.

Yangın kapılarına temek uygulanabilmektedir. Stoktaki gözenek ebatları 500x500 mm ve 300x400 mm'dir.

Başkaca yalnızca katlı kuruluşlarda da yangın çıkışı behemehâl bulunmalıdır. Birçok yerde karşınıza çıkmış olsa da farkına varamadığımız yangın kapısı dayanıklı üretilmiş olmalıdır. Böylecene yangın durumlarında kendimizi ve yerımızdakileri güvenli alana çabucak tahliye etmiş olabilelim.

Yangın yönetmeliğine yaraşıklı bir şekilde hazırlanan kapıların temelı aksesuarları üzerinde bulundurması şarttır.

Yangın merdiveni bapsına tek şekilde kilit hulliyatlamaz. Temelı binalar tasarruf saatleri haricinde böyle Yangın Kapısı bir yolu yeğleme edebilmektedir. Temelı azca katlı binalarda da hırsızlığı önlemek üzere yangın bapları kilitlenebilmektedir.

Ayrıca, ehven yangın kapılarının, sertifikaları olmayabileceği ve yangın sırasında yeterince dayanıklı olmayabileceği konusunda uyartıyorlar.

Report this wiki page